Iskremyheter 2018

Banner Døla-Is liter

Diplom-Is kommer med mange spennende og smakfulle nyheter for sesongen 2018, og er sikre på at iskremelskere i hele landet vil finne nye favoritter. 

Is med peanut butter cups, is med solbær og sjokolade og is med hjerte av bringebærsorbet er bare noen av nyhetene vi kan glede oss til!

Oversikt over alle nyhetene

 

BOKS

To nye Dream Splash Dream – to nye smaker
Vi spiser stadig oftere is på boks og lar oss friste av nyheter i butikk. Diplom-Is tar derfor store grep og relanserer den kjente Dream-serien med nytt design og forbedrede smaker, i tillegg til to nye smaker. Dream får lokk av gull som ikke bare ser fantastiske ut, men som er mer plasseffektive i disken og er lettere å stable.

I tillegg til relanseringen kommer det to nye tilskudd til Dream-serien, med en unik blanding av yoghurtis og sorbet swirlet sammen: Strawberry Splash og Lemon & Lime Splash.

Døla-Is solbær sjoko Døla-Is Solbær & Sjokolade
Fjorårets nye serie Døla-Is kommer med enda en økologisk nyhet på boks! Denne gangen i den populære smaken solbær og sjokolade, og vi er glade over å kunne styrke den økologiske porteføljen vår ytterligere.

Wanted Going Totally Nuts Wanted Going Totally Nuts
Flere «Kriminelt gode nyheter» til de som liker iskrem med masse godsaker! Vi lanserer Wanted Going Totally Nuts, en peanøttiskrem med karamellsaus og peanut buttercups.

Royal Pistasj og sjokolade Royal
Vår største boksisserie Royal, kommer med en nyhet som nok vil glede mange denne sesongen; Royal pistasj & sjokolade. Nyheten inneholder premium pistasjiskrem laget med fersk norsk fløte med ekte pistasjnøtter og sjokolade.

Mövenpick makadamia Mövenpick
Det eksklusive sveitsiske iskremmerket kommer med en ny eksotisk smak: Macadamia Dulche de Leche, velkjent fra det søramerikanske dessertkjøkkenet.

 

SMÅIS

Fem nye småis feb 2018 Wanted Brownies and salty caramel
En småis med alt man kan ønske seg.. Den populære Wanted kommer nå som ny småis med sjokoladeis, salt karamellsaus og biter av brownies. Uimotståelig smakskombinasjon! 

Royal Hjerte
Sjokoladefløteis med et hjerte av bringebærsorbet og knasende crisp i sjokoladetrekket. En fantastisk kombinasjon som kommer til å vinne hjerter! 

Fruitero
Vår Fruitero tok markedet med storm i fjor, så vi utviklet enda en ny smak: Fruitero Bringebær og Jordbær. Med 50 prosent bær og et lavt kaloriinnhold blir dette en favoritt blant mange.

Døla-Is
Første økologiske småis i Norge, laget med norsk økologisk fløte! Fløteis med frisk solbærsaus og sjokoladebiter gir en unik smakskombinasjon, og har i tillegg et fantastisk utseende.

Lollipop Goes Crazy
På tide å gi den kjente og kjære Lollipop litt oppmerksomhet. Her har vi lekt med smaker og farger, og endt opp på en herlig kombinasjon av appelsin og sitron/lime, med rosa trekk med jordbærsmak.

Kroneis feb 2018I tillegg til disse fantastiske nyhetene har vi også gitt vår kjente og kjære Krone-Is litt oppmerksomhet. Vi har hele Norges iskrem, og er stolte av å kunne bruke kun norske jordbær i Krone-Isen vår. Vi har også gitt designet et løft, med fokus på fristelse.

Multipack Krone-Is er også oppdatert med lekkert design.

 

Multipack

Dream Greek style multipack

I tillegg til det nye designet på Krone-Is multipack kan vi glede oss over å finne den populære Dream Greek Style sitron som multipack.

Produkter fra Diplom-Is i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms