Spennende iskremnyheter i 2021!

Nyheter feb 2021 banner2

Denne våren kan vi friste med blant annet Royal Lakris 0,5 liter, Drillo småis, Royal Ostekake & Pasjonsfrukt 0,9 liter og Royal Peanøtt Vegan småis og multipack.

NYHET – Royal Ostekake & Pasjonsfrukt 0,9 liter
Royal 0,9 er overlegen i boksiskategorien og mer enn halvparten velger den regelmessig! Ostekake og pasjonsfrukt er en skikkelig frisk og god smak som tilfører noe nytt til isdisken.

NYHET – Royal Lakris 0,5 liter
Royal 0,5 er proppet med godsaker! Halvliterssegmentet vokser raskt og lakris er en populær og etterspurt smak.

NYHET – Dream Mango & Pasjonsfrukt småis
Eksotiske smaker er en stor trend, og denne nydelige smaken passer alle. En deilig yoghurtis med sitron sorbet dyppet i et friskt trekk av mango og pasjonsfrukt. Dream er et sunnere alternativ som ikke går på kompromiss med smaken!

NYHET – Royal Trippel Sjokolade småis
Sjokoladeis, sjokoladetrekk og sjokoladekjeks = en sikker vinner! Denne er overlegen på smak og har fått svært gode testresultater. 

NYHET – Drillo småis
Klassikere selger! I fjor var det Kræsj Pink som tok folk med storm, i år er det legenden Drillo som er tilbake. En deilig fløteis med krokankuler dyppet i karamellovertrekk og corn flakes.

NYHET – Fruitero 80 % multipack 6 stk
Sunnhet er et voksende behov i markedet og her treffer vi både på fruktinnhold og smak. Masse smak, få kalorier og 80 % frukt – samlet i en multipack med 6 stk is.

NYHET – Royal Peanøtt Vegan småis og multipack 3 stk
Stadig flere forbrukere ønsker å spise mer plantebasert og etterlyser gode alternativer som leverer både på smak og nytelse. Royal peanøtt vegan er en nydelig vegansk karamellis med peanøttsaus, røstede peanøtter og sjokotrekk.

Kræsj Pink multipack 6 stk
Fjorårets bestselgende nyhet kommer på i flerpakning! Dette er Diplom-Is sin mest etterspurte klassiker noensinne og har skapt et enormt engasjement. Flerpakning med 6 stk is. 

Diplom-Is FRI Vanilje og Diplom-Is LETT Vanilje i ny drakt 1,2 liter
Nå blir det enklere for forbruker å navigere i isdisken. Tidligere kjent som 0,8 liter kommer nå i 1,2 liter – med samme nydelige smak. 

Produkter fra Diplom-Is i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms